Διαδικασίες

SOLIDUS Securities ΑΕΠΕΥ

Διαδικασίες

Έκδοση Ηλεκτρονικού Κωδικού Πρόσβασης

Έκδοση Ηλεκτρονικού Κωδικού Πρόσβασης ZTRADE

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα συναλλαγών (εφαρμογή διαβίβασης εντολών) ZTRADE πρέπει να τυπώσετε, συμπληρώσετε και υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ INTERNET TRADING (ZTRADE) και ακολούθως να την αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση clients@solidus.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της SOLIDUS Securities AEΠΕΥ, υπόψη του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών.

Στην συνέχεια το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατείας σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανογράφησης της εταιρείας θα σας αποστείλει με email ή SMS (αν έχει πιστοποιηθεί αντίστοιχα ως μέσω επικοινωνίας μαζί μας το email ή το κινητό σας τηλέφωνο) ή μέσω courier στην ταχυδρομική σας διεύθυνση ο κωδικός χρήσης και ο κωδικός εισόδου καθώς και οι σχετικές οδηγίες για την είσοδο σας στην εφαρμογή διαβίβασης εντολών ZTRADE.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ztrade.solidus.gr.

Για την περίπτωση που επιθυμείτε να επανεκδοθεί ο κωδικός χρήσης και ο κωδικός εισόδου σας της εφαρμογής διαβίβασης εντολών ZTRADE πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 6900675 είτε να το ζητήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (με email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση clients@solidus.gr.


Έκδοση Ηλεκτρονικού Κωδικού Πρόσβασης Υπηρεσίας e-Services

Για την εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της SOLIDUS Securities ΑΕΠΕΥ (e-Services) ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέγετε "Εγγραφή στα e-Services"

2. Συμπληρώστε τα πεδία που ακολουθούν τον αριθμό του Επενδυτικού σας Λογαριασμού (Αριθμός Πελάτη), τον Αριθμό Ταυτότητας σας και τον Αριθμό του Φορολογικού σας Μητρώου και πατήστε στο κουμπί "Συνέχεια".

3. Ελέξτε τα στοιχεία σας αν είναι σωστά και πατήστε στο κουμπί "Συνέχεια".

4. Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα στο email που έχετε δηλώσει.

5. Στο email που θα παραλάβετε επιλέγετε "Επιβεβαίωση".

6. Πατώντας "Επιβεβαίωση" θα ενημερωθείτε για την επιτυχία της διαδικασίας.

Τα στοιχεία που θα υποβάλλετε δεν αποσκοπούν σε καταγραφή, αλλά σε διασταύρωση, με σκοπό την ταυτοποίησή σας. Η διασταύρωση γίνεται με τα στοιχεία που μας έχετε ήδη παραχωρήσει με την υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση συναλλαγών που υπογράψατε με την Solidus. Η μετάδοση των δεδομένων γίνεται με την χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας και είναι κρυπτογραφημένη. Αν θεωρείτε ότι η διαδικασία δεν είναι επαρκώς ασφαλής, σας παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της υπηρεσίας.

Σας ενημερώνουμε ότι για την χρήση της υπηρεσίας e-services, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να έχετε δηλώσει στα στοιχεία επικοινωνίας στην σύμβαση που έχετε υπογράψει με την Solidus μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) καθώς και κινητό τηλέφωνο. Αν δεν έχετε δηλώσει e-mail και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία επικοινωνίας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και μας αποστείλετε το ειδικό έντυπο Στοιχεία για ενεργοποίηση Υπηρεσίας e-Services που θα βρείτε εδώ.

Παρακαλούμε ελέγξτε αν τα παραπάνω στοιχεία είναι σωστά. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία θα σας αποσταλεί ένα e-mail στην σχετική διεύθυνση με το οποίο θα επιβεβαιώσετε την αίτησή σας και στην ταχυδρομική διεύθυνση ένας φάκελος που θα περιέχει τον κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία. Αν τα στοιχεία δεν είναι σωστά παρακαλούμε να διακόψετε την διαδικασία πατώντας στο κουμπί διακοπή και να επικοινωνήσετε άμεσα με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλέφωνα 210-6900 675.

"Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας."